Gerelateerde artikelen

  • Unieke poppen verzamelen of maken Unieke poppen verzamelen of maken
  • Vogelhuisje en nestkastje zelf maken Vogelhuisje en nestkastje zelf maken
  • Tak wordt decoratie en verzamelobject Tak wordt decoratie en verzamelobject
  • Snoephuisje en peperkoekhuisje maken met ontbijtkoek Snoephuisje en peperkoekhuisje maken met ontbijtkoek
  • Verzamelen en ticketkunst maken Verzamelen en ticketkunst maken
  • Theezakjes vouwen verzamelen Theezakjes vouwen verzamelen
hobby

Nieuwe passie voor jong en oud

Pas op, want voordat je het weet heb je er een passie bij! Heb je een hondje dood aan verzamelen, dan moet je helemaal oppassen. Het is actueel en eeuwenoud en inspireert mensen. Het is overal om je heen: in drempels, vensterbanken, beelden, kerken, stenen trappen en stoepranden, mits het van natuursteen gemaakt is. Je moet alleen weten waar je op moet letten.
Fossielen.
In De fossielen ontdekgids van Herman Zevenberg wordt alles verteld over fossielen. Ontzettend leuk om bijvoorbeeld samen met je zoon/dochter of kleinkind een verzameling op te bouwen met foto’s en echte zelf gevonden fossielen.