Gerelateerde artikelen

  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
eropuit

The Amityville Horror

Op 13 november 1974 vond er een gruwelijke slachting plaats in het huis van de familie Defeo in Amityville, Long Island. Ronald Defeo zou later verklaren dat stemmen in het huis hem opdroegen alle gezinsleden dood te schieten in hun slaap. Een jaar later trekken George en Kathy Lutz samen met hun kinderen in dit ogenschijnlijke droomhuis, maar al snel gebeuren er bizarre en onverklaarbare dingen.

Dochter Chelsea heeft mysterieuze contacten met een denkbeeldig vriendje en ook George begint zich steeds vreemder te gedragen. Hij hoort stemmen in zijn hoofd en brengt dag en nacht door in de kelder, waar hij een geheime doorgang vindt naar een geheimzinnige rode kamer. De boosaardige geesten in het huis komen opnieuw tot leven…
Deze film is niet geschikt voor personen tot 16 jaar. Er komt geweld, angst en grof taalgebruik in voor.
Klik hier om de DVD / Blu Ray “Amytiville” te bestellen.