Gerelateerde artikelen

  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
  • Masker tekenen en kleuren met krijt Masker tekenen en kleuren met krijt
  • Herfst schilderen met de juiste kleuren Herfst schilderen met de juiste kleuren
  • Tekenen en kleuren op stoffen poppen Tekenen en kleuren op stoffen poppen
eropuit

DOE MEE: wereldwijd tegelijkertijd op locatie tekenen

Wat is “sketchcrawl“. Mensen die van tekenen houden (alle leeftijden, niveaus) spreken elke drie maanden met elkaar af om samen op een locatie te tekenen. Deze Sketchcrawl vindt tegelijkertijd op talloze plaatsen over de hele wereld plaats, ik meen al een jaar of zes.

Loes Vork en Monique Kemp zijn twee vriendinnen die ook van tekenen houden en zij wilden graag eens meedoen. Maar in Nederland vond niet veel activiteit plaats. Zij zijn er toen zelf in Gouda mee begonnen. Op hun blog lees je er alles over.

De eerstvolgende internationale Sketchcrawl is op zaterdag 15 oktober 2011, en Gouda doet ook weer mee. Het is gratis, je neemt gewoon je eigen tekenspullen mee en komt een uurtje of de hele dag. En als je het erg leuk vindt kun je ook zelf een Sketchcrawl in je eigen woonplaats organiseren.

De afspraak is dat het gratis moet zijn voor de deelnemers, dat het open staat voor iedereen en dat er geen commercieel belang is. Zij organiseren het dan ook 100% vrijwillig en zonder budget. (Leve de social media!)