Gerelateerde artikelen

  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
  • Kinderen schilderen een zelfportret Kinderen schilderen een zelfportret
  • Knutselen met kinderen tips en ideeen Knutselen met kinderen tips en ideeen
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
moeders

Twee nieuwe kinderwagens in 2011

In 2011 zijn 2 opvallende nieuwe kinderwagens op de markt gekomen. Hoog tijd dus om deze eens te bespreken en te kijken of ze een toevoeging zijn op de huidige kinderwagens!

Bugaboo Donkey kinderwagens

De kinderwagen van 2011 die veruit de hoogste ogen gooit is de Bugaboo Donkey. De wagen heeft het kenmerkende Bugaboo design. Daarnaast gaat deze kinderwagen enorm vooruit op flexibiliteit. Zo is het de eerste wagen die in de breedte kan worden versteld. Op deze manier is hij om te vormen van normale kinderwagen naar duowagen. Een van de zittingen kan worden vervangen door een mand zodat de Bugaboo Donkey een hoeveelheid opbergruimte heeft die ongekend is voor een kinderwagen. Als duowagen heeft hij twee plaatsen waar onafhankelijk van elkaar een zitting, reiswieg of autostoeltje kan worden geplaatst, zowel in de rijrichting als naar de ouder gericht. Al met al is de Bugaboo Donkey dus niet alleen erg handig voor ouders met een tweeling, maar ook voor ouders die vaak boodschappen met de kinderwagen doen, twee jonge kinderen van verschillende leeftijden hebben of op korte termijn een tweede kindje verwachten.

Mima Kobi Kinderwagens

Ook de Mima Kobi valt onder het kopje flexibele nieuwe kinderwagens. De kinderwagen is om te vormen naar duowagen door een reiswieg of zitting onder de normale zitting te plaatsen. Samen met het vooruitstrevende design is het zeker een interessante nieuwe kinderwagen. Hij heeft wat weg van de kinderstoel Bloom Fresco, en het design is dan ook van dezelfde ontwerper.

Als je op zoek bent naar een nieuwe kinderwagen zijn deze twee splinternieuwe wagens zeker de moeite waard om te bekijken!