Gerelateerde artikelen

  • Zeilen op Waddenzee en meer Zeilen op Waddenzee en meer
  • Winter evenement in de stad Groningen Winter evenement in de stad Groningen
  • Pastaboot of tapasboot een aanrader Pastaboot of tapasboot een aanrader
  • Open Havendag in Scheveningen Open Havendag in Scheveningen
  • Lasergamen in ruim van groot schip Lasergamen in ruim van groot schip
  • Vakantie en bouw replica historisch schip bekijken Vakantie en bouw replica historisch schip bekijken
eropuit

Pirates of the Caribbean

Nummer 4: Kapitein Jack Sparrow komt opnieuw terecht in een web van bovennatuurlijke krachten, wanneer hij erachter komt dat hij een bloedschuld heeft lopen bij de legendarische Davey Jones, kapitein van het spookachtige schip Flying Dutchman. De tijd dringt, en Jack moet een manier vinden om zijn schuld af te lossen, voordat hij voor eeuwig zal moeten boeten in het hiernamaals. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, verstoren zijn problemen de trouwplannen van Will Turner en Elizabeth Swann.  Zo worden de twee opnieuw gedwongen Jack te vergezellen op een van zijn ongelukkige avonturen.

YouTube voorvertoningsafbeelding