Gerelateerde artikelen

  • Miskoop is geen probleem, pimpen doe je zo Miskoop is geen probleem, pimpen doe je zo
  • Snel quilten geeft prachtig effect en design Snel quilten geeft prachtig effect en design
  • Armband maken met tomatenpuree blikje Armband maken met tomatenpuree blikje
  • Verzorging olijfboom op stam op terras Verzorging olijfboom op stam op terras
  • Patroon schilderen en pattern painting kan iedereen Patroon schilderen en pattern painting kan iedereen
  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
moeders

Wintermode 2012: Stokke kinderwagen winterkits

Het mooie weer is voorbij en de winter staat weer voor de deur. En als ze zich ergens goed voorbereiden op de winter is dat wel in Noorwegen. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen naar de winteruitbreidingen voor de Stokke kinderwagen voor winter 2012.

De winterkit voor de Stokke Xplory bestaat net als vorig jaar uit een stormscherm, kap en stoffen bekleding voor de achterkant om de hele reiswieg te isoleren. Maar wat ik de winterkits leuk vind maken is de mof voor op de duwstang waar je je handen in kunt steken en de bevestigbare kaprand van schaapsvacht die de winterkit een echte winterse uitstraling geven.

Stokke Kinderwagen Winterkit

De kit is in leukere kleuren verkrijgbaar dan vorig jaar, te weten paars, rood, blauw en de ‘limited edition’ zilver, tegenover de meer neutrale kleuren van vorig jaar.

Al met al is de winterkit voor de Stokke kinderwagen een hele leuke toevoeging voor de winter. Het geeft de al aparte kinderwagen een nog originelere uitstraling, en ik vind het daarnaast erg praktisch. Het enige nadeel is de hoge prijs. Voor €279 is immers een hele kinderwagen te koop, zij het een simpele.

Meer informatie staat op Stokke.com. Gebruikte afbeeldingen afkomstig van de website van STOKKE®.