Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Bodypainting festival in Lisse Bodypainting festival in Lisse
  • Stoepkrijt dat kinderen fijn vinden Stoepkrijt dat kinderen fijn vinden
  • Liefde en vriendschap van Lady Susan Liefde en vriendschap van Lady Susan
  • Moderne weefkunst tentoonstelling Moderne weefkunst tentoonstelling
eropuit

Buiten naar de bios bij de pleinbioscoop

LET OP! Noteer in je agenda. In de periode augustus/september kun je naar de Pleinbioscoop Rotterdam in het Museumpark! Het terrein van de Pleinbioscoop is dan iedere avond geopend vanaf 19.00 uur. Vooraf aan de film ben je welkom voor een hapje en drankje bij een van de typisch Rotterdamse cateraars. Op diverse avonden treden er vanaf 19.00 uur leuke Rotterdamse bandjes op. Ook kan je vooraf aan de hoofdfilm in de ContainerCinema van Kriterion een programma van korte films bekijken. De hoofdfilm start iedere avond om 21.30 uur.

Helaas zijn ook aan de Pleinbioscoop de bezuinigingen niet voorbij gegaan. Daardoor kunnen de deuren alleen open blijven door entree te vragen. Gelukkig gaat het om een klein bedrag. Per avond betaal je € 3,-.
Voor het programma en de juiste data surf je naar : pleinbioscooprotterdam.nl