Gerelateerde artikelen

  • Warme truiendag is op 15 februari Warme truiendag is op 15 februari
  • Sleutels terugvinden Sleutels terugvinden
  • Skivakantie met kinderen Skivakantie met kinderen
  • Inschrijven nieuwsbrief eropuit.blogo Inschrijven nieuwsbrief eropuit.blogo
  • Gedenkdag voor oorlog weeskinderen Gedenkdag voor oorlog weeskinderen
  • Leuke dingen doen in Zeeland Leuke dingen doen in Zeeland
eropuit

Tips voor een onvergetelijke familiedag!

Iedereen die weleens een familie of vrouwendag organiseert weet hoe leuk dit is maar ook dat er een hoop geregel bij komt kijken. Het vinden van een datum waarop iedereen kan, activiteiten zoeken die leuk zijn, vervoer, een budget samenstellen om nog maar niet te spreken over de organisatie op de dag zelf.

Budget vaststellen
Voordat je een leuke dag kan plannen is het verstandig om een budget op te stellen. Overleg hier met elkaar over en zorg dat de kosten eerlijk gedeeld worden. Zorg wel dat je dit op tijd met elkaar bespreekt zodat iedereen het geld apart kan houden.

Plannen
Zo gauw het budget is vastgesteld kan je met elkaar om de tafel gaan om te bespreken wat je gaat doen. Maak je er een ‘beauty-dag’ van met aansluitend een lekker diner en een leuke stapavond of ga je voor iets sportiefs? Het kan allemaal natuurlijk. Wat ik echter merk is dat de datum kiezen vaak nog het moeilijkste is met meerdere mensen. Datumprikker.nl is hiervoor echt een aanrader.

Vervoer
Afhankelijk van wat je met elkaar gaat doen is vervoer vaak nog zo’n puntje waar bij ons veel discussie over ontstaat. Bij ons wil bijna iedereen wel een klein drankje doen dus is zelf rijden niet aan te raden. Openbaar vervoer komt niet overal altijd even snel en niet tot de late uurtjes. Een leuke tip kan ook om dan luxe met een chauffeur een limo te huren.