Gerelateerde artikelen

 • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
 • Oud en Nieuw spetterend vieren Oud en Nieuw spetterend vieren
 • Gratis patroon handtas en enveloppe-tas Gratis patroon handtas en enveloppe-tas
 • Adventskalender van stof maken met tips Adventskalender van stof maken met tips
 • Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven
 • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
hobby

Tips om beste wensen ideeën zelf te maken

Met de jaarwisseling zijn we allemaal weer op zoek naar originele ideeën om de beste wensen uit te spreken of zichtbaar te maken naar elkaar. Wat kan je zoal doen om het persoonlijk en speciaal te houden. Hieronder enkele tips:

 1. Maak vintage wenskaarten met b.v. restjes stof, stukjes mooi papier, kleurrijke knipsels uit tijdschriften, oude, klassieke foto’s, lintjes, strikjes en daartussen woordjes en/of korte tekstjes die je zelf schrijft in grafische letters …… Zorg dat je per kaartje bijvoorbeeld sorteert op onderwerp, of op kleur, zodat je een mooi geheel krijgt op een wenskaart.
 2. Een kaartje versturen bij goededoelenkaartje.nl die je zelf in 4 stappen maakt en met elk kaartje draag je bij aan een goed doel.
 3. Knip twee vilten harten, die passen in een envelop. Doe daartussen een papieren hart en daarop schrijf je een wens of tekst. Maak alles aan elkaar vast met een zilveren lintje.
 4. Zoek extra mooie stukken geschept papier en schrijf daarop je wens. Mischien weet je wel een mooi gedicht. Probeer wel eerst even met welke pen je dat het beste kunt doen……………..zonder vlekken.
 5. Koop voor speciale vrienden en familie de CD met de hits van het afgelopen jaar. Doe er een toepasselijke foto in en schrijf op de achterzijde je wens.