Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Oma’s lampenkap restylen met slimme tips Oma’s lampenkap restylen met slimme tips
 • Vogel en vogeltjes knutselen met leuke tips Vogel en vogeltjes knutselen met leuke tips
 • Muurschilderen doe je zelf met deze tips Muurschilderen doe je zelf met deze tips
 • Surrealistisch tekenen en schilderen tips Surrealistisch tekenen en schilderen tips
 • Stilleven tekenen en schilderen tips Stilleven tekenen en schilderen tips
 • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
hobby

Tips om beste wensen ideeën zelf te maken

Met de jaarwisseling zijn we allemaal weer op zoek naar originele ideeën om de beste wensen uit te spreken of zichtbaar te maken naar elkaar. Wat kan je zoal doen om het persoonlijk en speciaal te houden. Hieronder enkele tips:

 1. Maak vintage wenskaarten met b.v. restjes stof, stukjes mooi papier, kleurrijke knipsels uit tijdschriften, oude, klassieke foto’s, lintjes, strikjes en daartussen woordjes en/of korte tekstjes die je zelf schrijft in grafische letters …… Zorg dat je per kaartje bijvoorbeeld sorteert op onderwerp, of op kleur, zodat je een mooi geheel krijgt op een wenskaart.
 2. Een kaartje versturen bij goededoelenkaartje.nl die je zelf in 4 stappen maakt en met elk kaartje draag je bij aan een goed doel.
 3. Knip twee vilten harten, die passen in een envelop. Doe daartussen een papieren hart en daarop schrijf je een wens of tekst. Maak alles aan elkaar vast met een zilveren lintje.
 4. Zoek extra mooie stukken geschept papier en schrijf daarop je wens. Mischien weet je wel een mooi gedicht. Probeer wel eerst even met welke pen je dat het beste kunt doen……………..zonder vlekken.
 5. Koop voor speciale vrienden en familie de CD met de hits van het afgelopen jaar. Doe er een toepasselijke foto in en schrijf op de achterzijde je wens.