Gerelateerde artikelen

 • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
 • Haakpatroon van vlinder en insecten Haakpatroon van vlinder en insecten
 • Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven
 • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
 • Tas of shopper maken van kranten en stof Tas of shopper maken van kranten en stof
 • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
eropuit

Sfeervol dagje uit in Gelderland

Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, heeft sinds 1482 stadsrechten. Tijdens het jaarlijkse Dickensfestival wandelen burgers, boeren en buitenlui in negentiende-eeuwse kleding door de beklinkerde straten. Dan beleef je de tijd van Charles Dickens en je geniet van straattoneel, zangkoren, vuurkorven en een kleinschalige kerstmarkt in een prachtige entourage.
Het hele jaar door is het sfeervol om er te wandelen of te fietsen. Onderweg vind je galeries, ateliers en gezellige winkeltjes en terrasjes. Op loopafstand ligt Brummen. Ook een sfeervol en historisch plaatsje.
 • Combineer met een vaartocht op de IJssel
 • Combineer met een oversteek met de pontveer Brummen/Bonkhorst
 • Combineer met varen in de Achterhoek
 • Bezoek het speelgoedmuseum TOY GALLERY in Brummen. Het nieuwste geregistreerde speelgoedmuseum in Nederland, gehuisvest op de tweede verdieping van het automuseum / The Gallery in Brummen. Dit voor Nederland unieke museum laat zien waar jong en oud in Nederland de laatste 150 jaar mee gespeeld hebben.
 • Wandel ook even door de Kerkstraat in Brummen, want bij OpaSanko vind je brocante, kunst en ambacht. Ook vind je er de zelfgemaakte vilten tassen “herinneringtassen” . Deze zijn stuk voor stuk uniek en kunnen in opdracht gemaakt worden. In de vilten tas worden kant, sieraden, stukjes kleding verwerkt. Hierdoor ontstaat dus een unieke tas met een herinnering aan bijvoorbeeld een dierbare, geboorte van een kind of een andere bijzondere gebeurtenis.
Dus meer dan genoeg om een dagje uit tot een succes te maken en met een herinnering thuis te komen.