Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
hobby

Kinderpartijtje thuis met mysteriespel 9-13 jaar

Kinderen worden tijdens het kinderfeestje thuis spion en lossen een misdaad op. Hiervoor ontvangen ze een TOP SECRET missiedossier met bewijsmaterialen en aanwijzingen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) staan de spionnen in contact met het Nationaal OpsporingsInstituut, Noi92.

Echt contact
De kinderen starten de missie met het bekijken van een instructie dvd. Hierna onderzoeken ze het bewijs en volgen de aanwijzingen. Tijdens het feestje zal Noi92 bellen wanneer er nieuw bewijs is ontdekt. Ook kunnen de kinderen via e-mail en telefoon contact opnemen met Noi92. Door het echte bewijs en het live contact ervaren de kinderen de missie (het kinderfeestje) als een echte spionnenopdracht.
Aanwijzingen en bewijs 
Tijdens het kinderfeestje (de missie) ontdekken de kinderen aanwijzingen via websites en krijgen ze live via telefoon nieuwe informatie en aanwijzingen. Dit maakt de missie realistisch en extra spannend. De kinderfeestjes zijn wat betreft realisme en spanning ontwikkeld voor de bijbehorende doelgroep en hebben stoere verhaallijnen.
Reactie van een enthousiaste ouder :
Wat een succesformule zeg!!! Grandioos! Wij hadden de Ontvoering van professor Ravos gedaan met 11 meiden in de leeftijd van 9 tot 13 jaar; en ze hebben stuk voor stuk genoten en fanatiek meegedaan! Jullie hebben een super scenario zeg; wat mooi in elkaar zit en volkomen echt lijkt voor ze! Iedereen is ook betrokken op deze manier; helemaal leuk! Een echte aanrader!!
Voor meer informatie bij hexos.nl/kinderfeestje