Gerelateerde artikelen

  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
  • Masker tekenen en kleuren met krijt Masker tekenen en kleuren met krijt
moeders

Mooi invulboek is herinneringen plakken, tekenen en bewaren

In een prachtig vormgegeven invulboek kun je al je herinneringen bewaren, inplakken, tekenen en opschrijven. Het invullen maakt je bewust van wat voor jou nu echt belangrijk is en wat jou tot de persoon maakt die je bent. Je dromen, verlangens, herinneringen, ambities, ervaringen, je naam en je lichaam maken je tot de persoon die je bent.

De oude Egyptenaren waren zich hier heel bewust van. Ze verzamelden gedurende hun hele leven al deze aspecten om ze te behouden voor het leven na de dood. In het oude Egypte nam je namelijk niet alleen je lichaam en kostbaarheden mee in het graf maar ook je schaduw, je ziel, je herinneringen.

Sanneke Prins liet zich hierdoor inspireren en maakte een eigentijds herinneringenboek om daarin de mooiste momenten, liefdes, wensen, eigenschappen en zegeningen op te kunnen schrijven.

Dus als de kinderen slapen of naar school zijn, neem een momentje voor je zelf en ga plakken, tekenen, schrijven en bewaren. Fijn om te doen, geeft ontspanning, ontstressed en is waardevol voor later.
Bestellen, klik hier op “Dit ben ik………….”