Gerelateerde artikelen

  • Zinken emmer of gieter decoreren Zinken emmer of gieter decoreren
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet
  • Originele nieuwjaarskaart zelf maken Originele nieuwjaarskaart zelf maken
moeders

Nieuwe sieraden en accessoires voor dames en kinderen

Een nieuwe collectie met de eerste accessoires die geschikt is voor dames en kinderen. Bijvoorbeeld hangers die te gebruiken zijn zoals je zelf wilt. Als sleutelhanger, tashanger, jashanger of ter decoratie. Er is keus uit verschillende soorten hangers en wensen. De belletjes hangers hebben de vrolijke, kleurrijke stijl van Twinkelbell.

Van kindersieraad naar dames sieraden.
Twinkelbell is vooral bekend om de sprookjesachtige kindersieraden. Door het succes van deze collectie is de combinatie dames en kinderen vormgegeven. De Twinkelbelletjes zijn exclusief verkrijgbaar in de webwinkel van Twinkelbell. Ook vind je daar de speciale collecties zoals de wenssieraden, Ladies charm, Bell decoratie hangers, bedel naamarmband en een ruim assortiment losse onderdelen en feestpakketten.
Kom gerust langs in de magische wereld van twinkelbell.nl