Gerelateerde artikelen

  • Drinkglas als waxinelicht houder versieren Drinkglas als waxinelicht houder versieren
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
moeders

Nieuwe sieraden en accessoires voor dames en kinderen

Een nieuwe collectie met de eerste accessoires die geschikt is voor dames en kinderen. Bijvoorbeeld hangers die te gebruiken zijn zoals je zelf wilt. Als sleutelhanger, tashanger, jashanger of ter decoratie. Er is keus uit verschillende soorten hangers en wensen. De belletjes hangers hebben de vrolijke, kleurrijke stijl van Twinkelbell.

Van kindersieraad naar dames sieraden.
Twinkelbell is vooral bekend om de sprookjesachtige kindersieraden. Door het succes van deze collectie is de combinatie dames en kinderen vormgegeven. De Twinkelbelletjes zijn exclusief verkrijgbaar in de webwinkel van Twinkelbell. Ook vind je daar de speciale collecties zoals de wenssieraden, Ladies charm, Bell decoratie hangers, bedel naamarmband en een ruim assortiment losse onderdelen en feestpakketten.
Kom gerust langs in de magische wereld van twinkelbell.nl