Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
  • Gratis patroon handtas en enveloppe-tas Gratis patroon handtas en enveloppe-tas
  • Lapje vilt maken door nat vilten Lapje vilt maken door nat vilten
hobby

Vilten bolletjes vloerkleed met de hand gemaakt

Kennis, creativiteit en ondernemingslust combineren met betrokkenheid bij diverse projecten in ontwikkelingslanden. Alle producten worden met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek. Van vilten bolletjesmand voor de kinderkamer tot kleden voor de woonkamer en meer…

Surf naar Important Stuff en laat je inspireren bij o.a. het inrichten van je huis. Op de foto zie je een gedeelte van een vloerkleed, waar je je sloffen echt voor uit doet. Rangy Changy is een kleurig feestelijk vloerkleed en komt uit Nepal en is met de hand gemaakt van 100% wol. Het zijn gevilte bolletjes en ik denk aan elkaar geplakt of genaaid…………. ik vind het super gaaf.