Gerelateerde artikelen

  • Naaidoos en naaimand is hebbeding Naaidoos en naaimand is hebbeding
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
hobby

Vilten bolletjes vloerkleed met de hand gemaakt

Kennis, creativiteit en ondernemingslust combineren met betrokkenheid bij diverse projecten in ontwikkelingslanden. Alle producten worden met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek. Van vilten bolletjesmand voor de kinderkamer tot kleden voor de woonkamer en meer…

Surf naar Important Stuff en laat je inspireren bij o.a. het inrichten van je huis. Op de foto zie je een gedeelte van een vloerkleed, waar je je sloffen echt voor uit doet. Rangy Changy is een kleurig feestelijk vloerkleed en komt uit Nepal en is met de hand gemaakt van 100% wol. Het zijn gevilte bolletjes en ik denk aan elkaar geplakt of genaaid…………. ik vind het super gaaf.