Gerelateerde artikelen

  • Verzorging olijfboom op stam op terras Verzorging olijfboom op stam op terras
  • Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken
  • Kalebas als vogelhuisje of voederbakje Kalebas als vogelhuisje of voederbakje
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Bijen plekje geven in eigen tuin Bijen plekje geven in eigen tuin
  • Vogelhuisje maken met weinig materialen Vogelhuisje maken met weinig materialen
moeders

Huishoudbeurs 2012 van 18 t/m 26 februari

Ik ben wel eens op de Huishoudbeurs geweest. Ik verbaas mij altijd weer over de drukte en de vele vrouwen die met gratis monsters en folders in grote zakken onder de arm over de beurs sjouwen. Maar de Huishoudbeurs belooft ieder jaar weer een succes uitje te zijn.

Van 18 tot en met 26 februari 2012 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Je vindt er alles over mode, verzorging, wonen, vrijetijd en culinair. Kom samen met je vriendin shoppen en uitproberen bij 400 ‘winkels’ onder één dak. Bekijk samen de laatste mode en geniet van de live optredens. Volg één van de workshops en proef de diverse hapjes en drankjes. En niet te vergeten… profiteer van de scherpe beursaanbiedingen! Wist je dat je met je entreebewijs voor de Huishoudbeurs van 22 t/m 26 februari ook toegang krijgt tot de Negenmaandenbeurs?