Gerelateerde artikelen

  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Invulboek voor de oppas is super handig Invulboek voor de oppas is super handig
  • Borduursteken en de beschrijving Borduursteken en de beschrijving
  • Knutselen met papiermache en werkstuk maken Knutselen met papiermache en werkstuk maken
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
eropuit

Nieuwe culturele stadswandeling in Leiden

De drie musea Hortus botanicus, het Rijksmuseum van Oudheden en het SieboldHuis liggen alle drie aan de fraaie, eeuwenoude Leidse gracht Rapenburg. Deze musea hebben de handen ineen geslagen voor een Topstukkenroute over het Rapenburg. Met het routeboekje “Topstukken aan het Rapenburg”, in de hand ga je op pad om zelf het Rapenburg te ontdekken. De wandeling (incl. toegangskaartjes) laat je volop genieten van het Rapenburg, de historische plekjes eromheen en uiteraard de topstukken in de musea. Het boekje is verkrijgbaar in de museumwinkels van de drie musea.