Gerelateerde artikelen

  • Recept tartiflette voor lekkere ovenschotel Recept tartiflette voor lekkere ovenschotel
  • Insecten prepareren is ook een hobby Insecten prepareren is ook een hobby
  • Speldenkussen naaipatroon uit twee vierkantjes Speldenkussen naaipatroon uit twee vierkantjes
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Hoe muur kinderkamer decoreren Hoe muur kinderkamer decoreren
  • Kussen maken van stropdassen Kussen maken van stropdassen
moeders

iPad app ‘de tuin van Nijntje’

De allereerste Nijntje app wereldwijd. Het klassieke verhaal van Dick Bruna is omgetoverd tot een interactief avontuur voor peuters en kleuters een eenvoudig in gebruik. Nijntje krijgt een eigen tuin en daarin is van alles te doen: harken, zaaien, oogsten. Luister naar het verhaal en je weet precies wat je kunt doen om nijntje te helpen. 

Luisteren, lezen en voorlezen
In 1955 werd Nijntje geboren. Een character dat sinds die tijd de wereld heeft veroverd en nu dus ook de eerste stappen op de iPad zet.  De allerkleinsten kunnen heerlijk luisteren en kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen met het verhaal en de spelletjes. Bijzonder aan de app is de mogelijkheid om het verhaal met je eigen stem op te nemen. Op die manier kunnen ouders op ieder gewenst moment voorlezen. Zelfs als ze er niet zijn!

Spelenderwijs leren
Naast het interactieve verhaal en de opnames met eigen stem, leren de kinderen op speelse wijze tellen en puzzelen. Een vriendelijke stem legt uit, moedigt aan en beloont. De app is bovendien beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels. Aan de hand van het verhaal dat ze al kennen in het Nederlands, leren kinderen zo hun eerste Engelse woordjes.

Introductieprijs nijntje app
‘De tuin van nijntje’ app is nu verkrijgbaar in de iTunes appstore. De introductieprijs is € 2,99, deze actie loopt t/m 6 maart 2012. Daarna is de app verkrijgbaar voor €3,99.

YouTube voorvertoningsafbeelding