Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
moeders

De nieuwste trends op het gebied van babyartikelen

“Vroeger was alles beter”, je hoort het je oma nog zeggen. Maar vroeger hadden ze vast nog niet die ergonomische kinderstoelen, hippe buggy’s of hoogglans babykamers! Daar kun je gewoon niet aan voorbij lopen. Je mag andere moeders toch best een beetje jaloers maken? Wij geven je een overzicht van de nieuwste, meest trendy babyartikelen die een boost aan het imago van iedere hippe moeder geven.

Bloom kinderstoelen
De kinderstoelen van Bloom zijn één van de hipste kinderstoelen van deze tijd. Door hun uitstraling behoren ze tot de absolute toppers voor een modern interieur. Deze misstaan niet tijdens een etentje met vrienden! Ook de Stokke Tripp Trapp® blijft populair door haar uitzonderlijke veiligheid en functionaliteit. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor de Stokke kinderstoel een verantwoorde, maar toch stijlvolle, koop is. Zonde om vol babyvoeding te knoeien!

Quinny buggy’s
Maak je look compleet met de Quinny, zonder meer één van de meest stylish verantwoorde buggy’s. De Quinny is minstens zo wendbaar, comfortabel, veilig en multifunctioneel als andere buggy’s maar heeft als groot pluspunt haar strakke en moderne ontwerp. Ideaal voor het drukke, stadse leven en om je op en top modisch te vertonen op hip & happening places!

Complete babykamers
Het liefst heb je je babykamer in dezelfde stijl als de rest van je huis. Dus niet standaard babyroze of babyblauw maar heel erg zen of juist retro. Maar waar verkopen ze moderne babykamers? Bij Babypark vind je complete babykamers in bijvoorbeeld hoogglans en met een strak design. Alles kan op elkaar worden afgestemd. Zo show jij straks met trots aan iedereen je baby én babykamer!