Gerelateerde artikelen

  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Vrolijke figuren van papiermache knutselen Vrolijke figuren van papiermache knutselen
  • Tas of shopper maken van kranten en stof Tas of shopper maken van kranten en stof
  • Multifunctionele boekjes maken uit schoenendoos Multifunctionele boekjes maken uit schoenendoos
  • Abstract werken geeft artistieke vrijheid Abstract werken geeft artistieke vrijheid
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
eropuit

Waargebeurd verhaal over overleven

De vader traint zijn jongen zo dat hij voor niets en niemand bang hoeft te zijn en wat uiteindelijk het leven van de jongen zou redden. Zijn vader heeft hem geleerd nooit op te geven.

Wat als je op je elfde opeens zonder je vader je weg in het leven moet vinden.

‘Nu hij er niet meer is’ is het prachtig geschreven, verbijsterende en waargebeurde verhaal van een jongen die zijn halve jeugd voor zijn vader leefde en uiteindelijk dankzij hem overleeft.
Een boek om in één ruk uit te lezen en waar je van baalt als het uit is.
Dus neem mee op reis en…………… leg het af en toe weg, zodat je er extra lang van kan genieten.
Bestellen, klik op “Nu hij er niet meer is”.

Recensie
“Op elfjarige leeftijd heeft de auteur (Noord-Amerikaan, 1968) als enige de crash op een ijzige bergtop overleefd van een klein vliegtuig, waarin ook zijn vader zat. Zevenentwintig jaar later schrijft hij zijn herinneringen op voor zijn eigen zoon. Als heel jonge jongen heeft hij van zijn vader zo goed surfen en skieen geleerd, dat hij op hoog niveau meedeed aan wedstrijden. Helder en open vertelt hij het verhaal van zijn leven met alle turbulenties tot de crash, zoals over de relatie van zijn vader en moeder, het vrijgevochten en ingewikkelde leven waarin hij in zijn jonge jaren met zijn moeder en haar vriend leefde en van de bijzonder spannende autoreis die hij met zijn vader door Mexico maakte om zijn grootouders een koelkast te te brengen. Heel knap en boeiend wisselen de twee verhalen elkaar constant af: de ‘story’ van zijn afdaling van de bevroren berg enerzijds en dat over de bijzondere band met zijn vader anderzijds. Dat de auteur creative writing en filmstudies studeerde, moet bijgedragen hebben aan de hoge kwaliteit van dit vitaliteit uitstralende levensdocument.”