Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Bijen plekje geven in eigen tuin Bijen plekje geven in eigen tuin
eropuit

Hobby- en handwerkdagen zijn creatief lentefeest

Nieuwe creatieve ideeën opdoen of gewoon een gezellig dagje uit? Kom dan op 15, 16 en 17 maart 2012 naar het creatieve lentefeest in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Bezoek de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen en/of de Knotsgekke Kaartendagen.
Met tallloze creatieve hobby’s om lekker zelf te shoppen of direct aan de slag te gaan met de nieuwste materialen van jouw favoriete hobby of ga in spiratie op doen. Wie weet val je wel voor een nieuwe hobby!

Twee beurzen onder één dak! Ze zijn niet alleen interessant voor de doorgewinterde creatieve hobbyist. Ook beginners kunnen hun hart ophalen bij het brede en gevarieerde aanbod in combinatie met de vele laagdrempelige workshops.
Zie voor het gevarieerde programma, het aanbod in workshops en voor meer informatie naar

Ben je zowel geïnteresseerd in kaarten maken en scrappen als andere creatieve hobby’s, zoals cupcakes maken, haken borduren tot het pimpen van meubels? Dan kan je met een  combiticket beide beurzen bezoeken voor slechts 9 euro!