Gerelateerde artikelen

  • Oude lampenkap nieuwe look geven Oude lampenkap nieuwe look geven
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
  • Tas of shopper maken van kranten en stof Tas of shopper maken van kranten en stof
  • Moderne creatieve borduurpatronen Moderne creatieve borduurpatronen
eropuit

Hobby- en handwerkdagen zijn creatief lentefeest

Nieuwe creatieve ideeën opdoen of gewoon een gezellig dagje uit? Kom dan op 15, 16 en 17 maart 2012 naar het creatieve lentefeest in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Bezoek de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen en/of de Knotsgekke Kaartendagen.
Met tallloze creatieve hobby’s om lekker zelf te shoppen of direct aan de slag te gaan met de nieuwste materialen van jouw favoriete hobby of ga in spiratie op doen. Wie weet val je wel voor een nieuwe hobby!

Twee beurzen onder één dak! Ze zijn niet alleen interessant voor de doorgewinterde creatieve hobbyist. Ook beginners kunnen hun hart ophalen bij het brede en gevarieerde aanbod in combinatie met de vele laagdrempelige workshops.
Zie voor het gevarieerde programma, het aanbod in workshops en voor meer informatie naar

Ben je zowel geïnteresseerd in kaarten maken en scrappen als andere creatieve hobby’s, zoals cupcakes maken, haken borduren tot het pimpen van meubels? Dan kan je met een  combiticket beide beurzen bezoeken voor slechts 9 euro!