Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
moeders

Kind beschermen tegen zon, wind, licht, geluid en meer

Vrijwel alle ouders kennen het probleem hoe je je kind het beste kunt beschermen tegen zon, regen, wind, licht, geluid en andere omgevingsinvloeden. Meestal wordt de  kinderwagen met een jas, deken of handdoek bedekt om het kindje te beschermen. Dankzij Dooky hebben ouders nu geen gedoe meer met doeken, handdoeken en lakentjes want met de Dooky creëer je gemakkelijk een rustige en vredige omgeving voor je kindje.

Dooky bevestig je heel eenvoudig in een mum van tijd aan je autostoeltje, de kinderwagen en zelfs de buggy. De Dooky is gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar. Haal het zonlicht uit het gezicht van je kindje door simpelweg je Dooky naar de gewenste hoogte op te rollen (klittenband) . Als je kindje slaapt, rol je hem helemaal naar beneden om zo een donkere en rustige omgeving te creëren. Met de koordjes aan de onderkant kun je je Dooky extra goed vastmaken als het hard waait.

De Dooky is gemaakt van 100% katoen, heeft een uitstekende Sun Protection Factor (SPF) van 40+, die wordt beoordeeld als excellent UV-bescherming. Ook filtert Dooky meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen. Door de meegeleverde flexibele ringen is Dooky geschikt voor alle bekende merken reiswiegjes, autostoeltjes groep 0+ (Maxi Cosy), kinderwagens en zelfs buggy’s. De Dooky is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren (black, grey, cream, aqua, pink) zodat je altijd wel een passende Dooky bij je kinderwagen, buggy of maxi-cosy weet te vinden.

Verkrijgbaar bij de betere babyspeciaalzaak.
Voor meer info en verkoop adressen: xplorys.com