Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen kleding alle leeftijden Naaipatronen kleding alle leeftijden
  • Trendy en smaakvolle kinderkleding Trendy en smaakvolle kinderkleding
  • Koningsdag shirts en caps Koningsdag shirts en caps
  • Zomer kinderkleding in bubblegum kleuren Zomer kinderkleding in bubblegum kleuren
  • Vintage kleding kinderen en grow ups Vintage kleding kinderen en grow ups
  • Kinderkleding betaalbaar en verantwoord Kinderkleding betaalbaar en verantwoord
moeders

Trendy kinderschoenen 2012 met goede pasvorm

House of Shoes is al meer dan 108 jaar de ‘hofleverancier’ van schoenen voor veel kinderen in Nederland. De formule van House of Shoes richt zich op A-merken op het gebied van kinderschoenen; trendsettend en flitsend, maar ook gericht op de best pasvorm voor iedere kindervoet.

Deze zomer zijn de kinderschoenen cool, comfortabel en trendy. Vooral de jongens schoenen vind ik geweldig leuk. Van stoere sneakers en sandalen tot zoet gekleurde instappers. House of Shoes heeft een grote collectie kinderschoenen van oa.  Vans, Clic, Red Rag, Develab, Blackstone, Converse, Replay en Geox.

Al meer dan 108 jaar is House of Shoes de kinderschoenen specialist van Nederland. Alle kindervoeten worden nauwkeurig op een digitaal voetenmeetapparaat gemeten. Ieder kind ontvangt een speciaal voetenboekje waarin de groei en bijzonderheden in worden bijgehouden. De formule van House of Shoes richt zich op A-merken op het gebied van schoenen. In 2011 werd House of Shoes bekroond tot beste schoenenketen van Nederland.
Kijk voor de gehele collectie op houseofshoes.nl of in één van de 41 winkels.