Gerelateerde artikelen

  • Muursticker is ook kapstok of zelf maken Muursticker is ook kapstok of zelf maken
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
moeders

Zwanger of pasgeboren baby gratis iPad magazine

Speciaal voor de zwangere vrouw èn de ouder met een pasgeboren baby is het gratis iPad magazine Hip & Hot uitgekomen. Hip & Hot magazine is een inspirerend en interactief magazine voor vrouwen én mannen die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en producten op het gebied van o.a. gadgets, mode, lifestyle, interieur, culinair, kinderen en reizen. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan nieuwe producten, trends en ontwikkelingen. In deze special doet de zwangere vrouw ideeën op voor de bijzondere zwangerschapsperiode en het eerste jaar na de geboorte van de baby. De handigste apps, de gaafste gadgets, de mooiste herinneringen, hippe babykleding, geboortekaartjes, inspiratie voor een originele babynaam zijn enkele onderwerpen die aan bod komen.
Hip & Hot : website, glossy magazine & iPhone app.
De app en het magazine zijn gratis te downloaden in de App Store. Iedere 2 maand komt er een nieuw gratis nummer uit.