Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Dribbel DMC gratis borduurpatroon Dribbel DMC gratis borduurpatroon
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
moeders

Zwanger of pasgeboren baby gratis iPad magazine

Speciaal voor de zwangere vrouw èn de ouder met een pasgeboren baby is het gratis iPad magazine Hip & Hot uitgekomen. Hip & Hot magazine is een inspirerend en interactief magazine voor vrouwen én mannen die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en producten op het gebied van o.a. gadgets, mode, lifestyle, interieur, culinair, kinderen en reizen. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan nieuwe producten, trends en ontwikkelingen. In deze special doet de zwangere vrouw ideeën op voor de bijzondere zwangerschapsperiode en het eerste jaar na de geboorte van de baby. De handigste apps, de gaafste gadgets, de mooiste herinneringen, hippe babykleding, geboortekaartjes, inspiratie voor een originele babynaam zijn enkele onderwerpen die aan bod komen.
Hip & Hot : website, glossy magazine & iPhone app.
De app en het magazine zijn gratis te downloaden in de App Store. Iedere 2 maand komt er een nieuw gratis nummer uit.