Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Baby knuffeldoekje zelf maken Baby knuffeldoekje zelf maken
  • Knuffel maken van vaatdoekjes Knuffel maken van vaatdoekjes
  • Gratis vilt patroon patronen knuffels Gratis vilt patroon patronen knuffels
  • Patroon lammetje breien Patroon lammetje breien
  • Soep is gezond alternatief Soep is gezond alternatief
moeders

Knuffel kwijt, wat nu, hier dé oplossing

Natuurlijk kennen jullie moeders het probleem: Liefste knuffel kwijt! Bijna ieder kind heeft een favoriete knuffel en het is altijd net deze knuffel die verloren, vergeten of verkeerd gewassen wordt. Nu is er een website die er naar streeft om de meest gangbare knuffels direct te kunnen leveren.
Op de website Knuffel kwijt.nl kun je een bericht je achterlaten bij het vinden of het missen van een knuffel. Ook kan je er al heel wat bekende knuffels voor leuke prijzen bestellen. In de toekomst wordt het assortiment uitgebreid.
Wat een aardig (gesponsord) initiatief.