Gerelateerde artikelen

  • Haken en breien met katoenspagetti Haken en breien met katoenspagetti
  • Kruidenstempel en ontspannen massage Kruidenstempel en ontspannen massage
  • Patronen ontwerpen en hoe batikken Patronen ontwerpen en hoe batikken
  • Blanco voorwerpen zelf versieren Blanco voorwerpen zelf versieren
  • Eiernet haakpatroon klein en groot Eiernet haakpatroon klein en groot
  • Gehaakte bloemen kopen of zelf maken Gehaakte bloemen kopen of zelf maken
moeders

Speen aan speenkoord is dé oplossing

De troostende speen wil tijdens een wandeling nog wel eens op de grond vallen en vies worden of zelfs kwijt raken. Om dit te voorkomen, is een speenkoord dé handige oplossing. Kennen jullie het Hevea speenkoord, passend bij de natuurrubberen Hevea speen én de populaire Panda bijtring.

Het principe is simpel: de ene kant van het speenkoord bevestig je aan de speen en de andere kant maak je met een clip vast aan de kleding van je kind. Zo heeft je kindje altijd zijn speen binnen handbereik. Het speenkoord is niet alleen handig, maar stimuleert ook spelenderwijs het grijpvermogen van je baby.

Het Hevea speenkoord is gemaakt van 100% biologisch katoen en is verkrijgbaar in de kleuren groen, chocoladebruin, lichtblauw en roze. Het koord is voorzien van een handig vakje om de naam van je kind op te schrijven. Zo raak je ook het speenkoord nooit meer kwijt.
Meer lezen, kiezen en/of bestellen doe je bij heveababy.nl/nl