Gerelateerde artikelen

  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
  • Haakpatroon popje voor de baby en als wiegversiering Haakpatroon popje voor de baby en als wiegversiering
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
  • Haakpatroon eendje haken Haakpatroon eendje haken
moeders

Speen aan speenkoord is dé oplossing

De troostende speen wil tijdens een wandeling nog wel eens op de grond vallen en vies worden of zelfs kwijt raken. Om dit te voorkomen, is een speenkoord dé handige oplossing. Kennen jullie het Hevea speenkoord, passend bij de natuurrubberen Hevea speen én de populaire Panda bijtring.

Het principe is simpel: de ene kant van het speenkoord bevestig je aan de speen en de andere kant maak je met een clip vast aan de kleding van je kind. Zo heeft je kindje altijd zijn speen binnen handbereik. Het speenkoord is niet alleen handig, maar stimuleert ook spelenderwijs het grijpvermogen van je baby.

Het Hevea speenkoord is gemaakt van 100% biologisch katoen en is verkrijgbaar in de kleuren groen, chocoladebruin, lichtblauw en roze. Het koord is voorzien van een handig vakje om de naam van je kind op te schrijven. Zo raak je ook het speenkoord nooit meer kwijt.
Meer lezen, kiezen en/of bestellen doe je bij heveababy.nl/nl