Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Nacht en donker schilderen doe je zo Nacht en donker schilderen doe je zo
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
moeders

Babyshower organiseren tips en ideeën

Je zus of beste vriendin is zwanger en je wilt een babyshower voor haar organiseren. Hoe gaat zoiets eigenlijk in zijn werk? Belangrijk om te weten is dat het het leukst is als het een verrassing voor de aanstaande moeder blijft.  Een babyshower vindt vaak plaats in de laatste maanden van de zwangerschap. Er kunnen allerlei leuke thema’s aan vast geplakt worden, maar als je het geslacht van het nog ongeboren kindje weet is dat vaak al genoeg. Wordt het een meisje? Versier het huis met roze slingers, bak roze cup cakes, zorg voor roze accessoires etc. Voor een jongen kun je datzelfde uiteraard in het blauw doen. Nodig haar vriendinnen, haar zussen, haar vrouwelijke collega’s en haar (schoon)moeder uit en vraag of zij allemaal een kraamcadeau meenemen voor het nog ongeboren kindje.

Wat te doen die dag?
Verzin een aantal leuke opdrachten welke de zwangere uit mag voeren. Na iedere opdracht die zij goed uitvoert, mag ze een cadeau openmaken. Laat haar bijvoorbeeld een luier verschonen bij een pop, test haar geheugen en laat haar een aantal kinderliedjes (van vroeger)  zingen, laat haar raden wat de top 3 jongens- en meisjesnamen zijn, verzamel een aantal babyfoto’s van haar vriendinnen of collega’s en laat haar raden wie dat is en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gezamenlijke opdrachten die je met de hele groep kunt doen vallen ook goed in de smaak. Laat de hele groep de omvang van de zwangere buik raden a.d.h.v. een lint of touw, speel het babynamen ABC en laat iedere gast zoveel mogelijk namen met iedere letter van het alfabet opnoemen etc. Genoeg leuke ideetjes voor een onvergetelijke babyshower!

BRON: wallpaperanimation.blogspot.com

Babyshower organiseren?
Is het jouw taak om op korte termijn een babyshower te organiseren? Lees je eerst goed in over wat je te wachten staat tijdens de organisatie ervan. Hier enkele babyshower organiseren tips.

Tips voor een gepast kraamkado
Heb je binnenkort een babyshower? Kijk dan eens op kraamkado.nl voor een gepast kraamkado