Gerelateerde artikelen

  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Recept met peervormige pompoen Recept met peervormige pompoen
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Recept snoephuisje, heksenhuisje maken Recept snoephuisje, heksenhuisje maken
  • Chocoladeletter maken en opeten Chocoladeletter maken en opeten
  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
moeders

Moederdag niet ongemerkt voorbij laten gaan

Vanaf het moment dat er kinderen zijn, is het vaak de moeder die thuisblijft om voor hen te zorgen. Ongemerkt gaat er veel werk in het moederschap zitten en voor je het weet run je als moeder het hele huishouden. Vader is naar zijn werk en kan ongestoord zijn ding doen, jij bent fulltime moeder en loopt sterk de kans niet meer aan jezelf toe te komen.
Gelukkig is het al weer bijna de tweede zondag in mei : Moederdag, dé dag om als moeder eens lekker verwend te worden.

De geschiedenis van Moederdag begint in Amerika waar Anna Jarvis in 1906 de dag oprichtte ter ere van alle moeders. De dag nam snel in populariteit toe en daar kun je nu de vruchten van plukken. Naast een ontbijtje op bed begint de dag met het ontvangen van je welverdiende cadeaus en knutselstukken. Ook de rest van de dag hoef je niets te doen, heerlijk!

Dit klinkt prachtig maar om te zorgen dat dit vooruitzicht ook werkelijkheid wordt moeten we het lot misschien een handje helpen:
Tip je partner alvast de site: Moederdag2012.com, een site vol met kooptips, knutseltips, gedichtentips, receptentips en leuke weetjes over moederdag. Handig is ook de lijst met cadeaus die ze beter niet kunnen geven.

Het moet natuurlijk een verrassing blijven wat je precies krijgt maar even onschuldig het woord laten vallen (of de site open laten staan op je laptop) werkt gegarandeerd.
Alvast veel plezier met Moederdag!

Merel