Gerelateerde artikelen

  • Lampion knutselen uit schoon melkpak Lampion knutselen uit schoon melkpak
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Sfeerlichtjes maken van melkpakken Sfeerlichtjes maken van melkpakken
  • Puimsteen wat waarvoor Puimsteen wat waarvoor
  • Levensloopkist met herinneringen Levensloopkist met herinneringen
  • Soep is gezond alternatief Soep is gezond alternatief
moeders

Trendy en educatief eerste tandendoosje!

Zorg dat de melktandjes van jouw zoon en/of dochter niet zoek raken. Je kan de melktandjes op een educatieve en decoratieve wijze in een pasta steken en wel op een met het melkgebit corresponderende plaats. In het midden van deze box kan een ronde pasfoto van de kleine geplaatst worden. Aan de achterzijde van de box bevindt zich een ruimte voor het bewaren van een haarlokje.
De FirstTeethBox kan rechtop neergezet worden of met een schroef of spijker aan de wand gehangen. Het bijgeleverde logboekje van de tandenfee bevat wetenswaardigheden over het melkgebit. Ook kan hierin het wisselen van de melktanden worden bijgehouden.
Dus de Box (voorheen Denty) is een leuke oplossing om te kopen of om cadeau te geven.