Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
eropuit

Naar buiten met de kinderen en leuke dingen doen

Maak het naar buiten gaan met de kinderen leuk en spannend. Haal iedereen achter die computer vandaan en maak kennis met de natuur! Er valt namelijk veel te beleven voor jou en je gezin. En je kinderen voelen zich na een dagje in de natuur vrolijker en fitter.
Scharrelkids helpt je daar bij :  “Om kinderen voor langere tijd voor de natuur te interesseren, is het belangrijk dat ze natuur met plezier associeren. Waterdiertjes zoeken is altijd leuk! Bramen plukken en zelf jam maken ook. Je eigen oprechte enthousiasme is aanstekelijk en dat is veel waard bij het leren over de natuur.”

Bij scharrelkids.nl helpen ze je op weg en je vindt er een overzicht van natuurlijke speelplekken in Nederland bij jou in de buurt. Ze willen je inspireren met veel tips en ideeën. Ontdek. Heb lol! Want plezier is het aller belangrijkst.