Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
eropuit

Naar buiten met de kinderen en leuke dingen doen

Maak het naar buiten gaan met de kinderen leuk en spannend. Haal iedereen achter die computer vandaan en maak kennis met de natuur! Er valt namelijk veel te beleven voor jou en je gezin. En je kinderen voelen zich na een dagje in de natuur vrolijker en fitter.
Scharrelkids helpt je daar bij :  “Om kinderen voor langere tijd voor de natuur te interesseren, is het belangrijk dat ze natuur met plezier associeren. Waterdiertjes zoeken is altijd leuk! Bramen plukken en zelf jam maken ook. Je eigen oprechte enthousiasme is aanstekelijk en dat is veel waard bij het leren over de natuur.”

Bij scharrelkids.nl helpen ze je op weg en je vindt er een overzicht van natuurlijke speelplekken in Nederland bij jou in de buurt. Ze willen je inspireren met veel tips en ideeën. Ontdek. Heb lol! Want plezier is het aller belangrijkst.