Gerelateerde artikelen

  • Deken of plaid voor op de bank zelf maken Deken of plaid voor op de bank zelf maken
  • Zinken emmer of gieter decoreren Zinken emmer of gieter decoreren
  • Bermboeket op tafel met wilde bloemen Bermboeket op tafel met wilde bloemen
  • Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • Dribbel DMC gratis borduurpatroon Dribbel DMC gratis borduurpatroon
hobby

Prachtige gratis patronen en eindeloos borduren

Borduren op topniveau doe je met de mooiste gratis DMC borduurpatronenIs jouw passie (halve) kruissteken borduren, dan kun je je helemaal uitleven. Je koopt een groot stuk borduurstof en je moet natuurlijk ook meer dan voldoende borduurgaren of borduurzijde in huis hebben. Je borduurt allerlei thema’s op het stramien. Kriskras door elkaar, ondersteboven, maakt niet uit……. Je maakt het net zo groot als jij wil en je kan er dan een krukje of een stoel mee bekleden, een kussenhoes of een beddensprei of sierdeken maken. Kom je niet helemaal goed uit, borduur er dan wat letters of een tekstje tussen of langs de rand.