Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Recept lekkerste snelle pizzabodem Recept lekkerste snelle pizzabodem
  • Kussen borduren en kleurrijk afwerken Kussen borduren en kleurrijk afwerken
  • Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken
  • Decoratie tekenen op koekjes met decoratiepen Decoratie tekenen op koekjes met decoratiepen
  • Theemuts uit wollen dekens maken Theemuts uit wollen dekens maken
hobby

Prachtige gratis patronen en eindeloos borduren

Borduren op topniveau doe je met de mooiste gratis DMC borduurpatronenIs jouw passie (halve) kruissteken borduren, dan kun je je helemaal uitleven. Je koopt een groot stuk borduurstof en je moet natuurlijk ook meer dan voldoende borduurgaren of borduurzijde in huis hebben. Je borduurt allerlei thema’s op het stramien. Kriskras door elkaar, ondersteboven, maakt niet uit……. Je maakt het net zo groot als jij wil en je kan er dan een krukje of een stoel mee bekleden, een kussenhoes of een beddensprei of sierdeken maken. Kom je niet helemaal goed uit, borduur er dan wat letters of een tekstje tussen of langs de rand.