Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Terras en balkon groen in de winter Terras en balkon groen in de winter
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
  • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
  • Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken
moeders

Hét moederdagcadeau is eReader leesbaar in fel zonlicht

Een eReader waarmee je zelfs in fel zonlicht kunt lezen, dus aan het strand, langs het zwembad, in de tuin, op het terras …….. De Kobo eReader Touch biedt een fijne leeservaring, aangezien het een eInk-scherm heeft. Dankzij dit scherm lijkt het alsof je het boek van papier af leest en vermijdt het dus vermoeide ogen. En het scherm is dus leesbaar in fel zonlicht!
Super voor moeders, want het apparaat is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren (wit, zwart, zilver, lila en lichtblauw), licht vasn gewicht (slecht 185 gram) en in zakformaat: ideaal om overal mee naartoe te nemen in je tas !!!!!!

Top 3 eBooks voor moeders
Via de ebookstore kobobooks.nl heb je toegang tot meer dan 2,5 miljoen ebooks wereldwijd, waaronder Nederlandse bestsellers, klassiekers en ook de nieuwste titels van schrijvers als Saskia Noort, Esther Verhoef, Jessica Dürlacher, Peter Buwalda of Kluun. Om de keuze voor Moederdag te vergemakkelijken komt Kobo met een top 3 boeken voor moeders:

  • De moedermonologen door Marleen Janssen
  • Tot dusver niets aan de hand door Sylvia Witteman
  • Fairfield Park door Santa Montefiore

Kobo maakt cadeaus geven eenvoudig
Mocht je moeder al een eReader hebben dan kan je eenvoudig een eGift naar haar versturen via kobobooks.nl zodat ze zelf het perfect boek kan uitzoeken: van romantiek tot literaire fictie en reisgisten, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos.