Gerelateerde artikelen

  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken
  • Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop
  • Plastificeren en plakken op karton Plastificeren en plakken op karton
  • Simpel schilderij op schildersdoek Simpel schilderij op schildersdoek
moeders

Uniek schilderij van eigen foto

Het heeft even geduurd maar de nieuwe Personal-Art.nl website is online! Natuurlijk hebben de grafisch designer’s niet stil gezeten, naast het maken van de bestellingen zijn ze ook druk geweest met het maken van nieuwe stijlen voor de nieuwe website.

Een van de nieuwe stijlen is de nu al populaire patchwork collage. Deze pop-art is opgemaakt uit verschillende vakjes met verschillende patronen. Een erg leuke stijl al zeggen we het zelf.

Verder is er de schets pop-art, uw portret zal worden gemaakt met een digitaal potlood met als eind resultaat een geschetst kunstwerk. Deze kunnen ze op wit papier doen of meer in sepia tinten.

Dan de Mondriaan Collage, geïnspireerd door een van de bekendste werken van Mondriaan. De zwart/witte vlakken met primaire kleuren. Hierin zullen zij uw foto verwerken tot een modern kunstwerk voor aan de muur.

Neem een kijkje op de nieuwe site Personalart.nl en bestel nu jouw eigen unieke kunstwerk.
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe stijlen en acties volg ze dan op Facebook, klik “like” en u krijgt regelmatig een update┬áfacebook.com/Popart.Portretten.Personal.Art