Gerelateerde artikelen

  • Goed gesprek met puber tips Goed gesprek met puber tips
  • Zomervakantie en kinderen Zomervakantie en kinderen
  • Uitleven en genieten in ruig natuurgebied Uitleven en genieten in ruig natuurgebied
  • Veilig huis voor je kinderen Veilig huis voor je kinderen
  • Baby en kinderen in de zon tips Baby en kinderen in de zon tips
  • Vader en moeder verdelen taken in overleg Vader en moeder verdelen taken in overleg
moeders

Survival kit en design verbanddoos voor ouders

Als je invoor design bent, dan moet je deze verbandtrommel in huis hebben de theouchbox.com The Ouch! Box (je spreekt het uit als auwtsj) betekent simpelweg de au box. Een koffer vol producten die alle pijntjes van je kind niet weg kunnen nemen maar wel kunnen verzachten.
Het mooie van The Ouch! Box is dat al deze producten nu eindelijk allemaal in 1 handige en mooie koffer zitten, die je bovendien ook op slot kan doen. Je kan nu dus al je medicijnen, neussprays, hoestsiroop etc. veilig opbergen zonder dat je kinderen erbij kunnen komen.