Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Persoonlijke slinger snel zelf maken Persoonlijke slinger snel zelf maken
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
moeders

Yoga voor kinderen is hét antwoord op drukke samenleving

Een trend, een hype, een slim concept en hét antwoord op onze drukke samenleving? Het is de VS al langer populair bij kinderen: yoga. Ook in Nederland zijn er al diverse instituten die yoga aanbieden voor kinderen. Op de website kinderyoga.nl  lees je alle relevante en actuele informatie.
Tijdens de opleiding worden naast traditionele yoga oefeningen gebruik gemaakt van visualisatie,- meditatie, – en massageoefeningen. Om goed aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen worden de oefeningen in spelvorm aangeboden. De oefeningen zijn leuk en waardevol voor het verbeteren van de motoriek, de lichaamshouding, het zelfvertrouwen, de concentratie en het zelfbewustzijn. De lessen zijn speels van opzet en er wordt o.a. gewerkt vanuit de verschillende lesthema’s zoals o.a. dieren, zon en maan. Alle oefeningen worden uitgelegd, voorgedaan, samen geoefend en besproken.