Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
moeders

Yoga voor kinderen is hét antwoord op drukke samenleving

Een trend, een hype, een slim concept en hét antwoord op onze drukke samenleving? Het is de VS al langer populair bij kinderen: yoga. Ook in Nederland zijn er al diverse instituten die yoga aanbieden voor kinderen. Op de website kinderyoga.nl  lees je alle relevante en actuele informatie.
Tijdens de opleiding worden naast traditionele yoga oefeningen gebruik gemaakt van visualisatie,- meditatie, – en massageoefeningen. Om goed aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen worden de oefeningen in spelvorm aangeboden. De oefeningen zijn leuk en waardevol voor het verbeteren van de motoriek, de lichaamshouding, het zelfvertrouwen, de concentratie en het zelfbewustzijn. De lessen zijn speels van opzet en er wordt o.a. gewerkt vanuit de verschillende lesthema’s zoals o.a. dieren, zon en maan. Alle oefeningen worden uitgelegd, voorgedaan, samen geoefend en besproken.