Gerelateerde artikelen

  • Recept snelle gezonde soep Recept snelle gezonde soep
  • Nacht en donker schilderen doe je zo Nacht en donker schilderen doe je zo
  • Bloemen en bladeren drogen tips en trucs Bloemen en bladeren drogen tips en trucs
  • Muur behangen met stap voor stap uitleg Muur behangen met stap voor stap uitleg
  • Hoe mango schillen in kleine stukjes Hoe mango schillen in kleine stukjes
  • Hoe geboorteslinger van vilt maken Hoe geboorteslinger van vilt maken
moeders

Hoe vóór de zwangerschap stoppen met roken

Zelf ben ik gestopt met roken toen ik wist dat een kind welkom was. Ik schrik als ik lees dat ruim de helft van vrouwen die roken, dat nog steeds doen als ze voor hun zwangerschap voor het eerst bij een verloskundige komen, ondanks dat ze van plan waren voor de zwangerschap te stoppen met roken.
Inmiddels zijn we allemaal geschrokken van het feit wat je dat ongeboren kind aandoet qua gezondheid. Stop met roken voor je zwanger bent en begin niet meer als de baby er is. Neem je dat voor en hou je eraan………..
Ben je verslaafd aan roken, zoek dan hulp en begeleiding want je wil je kind toch in ieder geval de grootst mogelijke kans geven op een gezond en evenwichtig leven.
Wil je meer informatie over roken en meeroken, testjes, adviezen en tips om met succes te stoppen. Kijk dan bij de verschillende onderdelen met informatie die je zoekt bij  stivoro.nl/roken kinderen zwangerschap