Gerelateerde artikelen

 • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
 • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
 • Eigen foto in kruissteek borduurpatroon Eigen foto in kruissteek borduurpatroon
 • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
 • Patroon multiculturele poppen zelf maken Patroon multiculturele poppen zelf maken
 • Recept taaitaai poppetjes maken Recept taaitaai poppetjes maken
hobby

Portret foto in Warhol stijl meest populair

De nieuwe website van Personal Art is er! Het heeft even geduurd maar na 8 jaar en 12000 klanten verder was het hard nodig. Met de nieuwe website zijn er natuurlijk ook nieuwe pop-art stijlen bijgekomen. De grafisch designers hebben niet stil gezetten. Van de primaire kleuren van de nieuwe Mondriaan stijl, de donkere kleuren van de kunstenaar Bilal en de vrolijke kleuren en patronen van de Patch collage.
Na 8 jaar blijkt dat er toch één pop-art stijl het meest populair is voor een pop art portret. De Warhol stijl, of de klassieke pop art zoals we deze op de nieuwe website noemen.

Hoe deze stijl tot stand komt?
Hierbij zullen wij een tipje van de sluier oplichten.

 • Als PersonalArt  een foto binnen krijgt gaan zij eerst de foto uitlijnen, dat betekent, dat ze alle “niet” belangrijke dingen uit de foto halen zoals de achtergrond, kleur etc. en hierdoor houden ze de belangrijkste lijnen over.
 • Daarna gaan ze door om het doek kleur te geven. Van de belangrijkste lijnen maken zij een soort vakken, zodat ze deze vakken kleur kunnen geven, dit is een vrij precies werkje. Maar als de vakken er eenmaal zijn is het voor hen makkelijk om ze een kleur te geven en ook om kleuren te veranderen als een klant dat eventueel zou willen.
 • Daarna worden de details en schaduwen terug gebracht in het gezicht van het persoon. Deze zijn belangrijk om de persoonlijkheid van de persoon weer terug te brengen zoals in de foto.
 • Deze handelingen worden allemaal in een speciaal foto bewerking programma gedaan. Niets geen automatische download programma’s die iedereen zelf kan downloaden (welke veelal gebruikt worden). Bij Personal Art wordt alles digitaal met de hand gemaakt door getalenteerde grafisch designer’s.
  Hierdoor kunnen ze jouw doek speciaal en uniek maken en precies zoals jij deze wenst en wil ontvangen.