Gerelateerde artikelen

  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
  • Eigen foto in kruissteek borduurpatroon Eigen foto in kruissteek borduurpatroon
  • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
  • Kalebas als vogelhuisje of voederbakje Kalebas als vogelhuisje of voederbakje
  • Abstract werken geeft artistieke vrijheid Abstract werken geeft artistieke vrijheid
moeders

Eigen fotocollage vol bijzondere herinneringen

Wil jij graag iets leuks doen met al die mooie vakantie- en kinderfoto’s? Met de designer collages van EasyCollage sla je twee vliegen in één klap. Maak je keuze uit een van de vele collageontwerpen, combineer deze met je mooiste foto’s en je hebt een uniek kunstwerk vol bijzondere herinneringen aan de muur.

De bedenkers van EasyCollage maken het je makkelijk. Ze hebben verschillende talentvolle Nederlandse designers gevraagd om mooie collages te ontwerpen. Je hoeft alleen maar je favoriete ontwerp te kiezen en je mooiste foto’s erin te zetten. Je kunt kiezen uit ontwerpen van o.a. Pimpelmees, Million Dollar Design, Tante Beun, Grootzus en Ella Bella Boem of je kiest voor een neutraal basisontwerp. Zelfs met twee linker computerhanden heb je binnenno time je eigen collage aan de muur hangen of een persoonlijk en origineel kado om aan iemand anders te geven!