Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
eropuit

Harvest Fair is buitenleven en wonen fair op landgoed

In half juni wordt de Harvest Fair georganiseerd op het prachtige Landgoed Wouwse Plantage voor bezoekers met een landelijke levensstijl en die van de goede dingen des levens houden. Het landgoed is een schilderachtige locatie met monumentale panden waar je vier dagen lang kunt genieten van alles op het gebied van buitenleven, wonen en genieten. Het is een totaalevenement met bijzondere shows, standhouders met exclusieve producten, interessante workshops, demonstraties en culinaire verwennerijen, aniek en wellness.
Speciaal voor de kinderen is er de Kids Fairplay, waar ze zich veilig kunnen vermaken op het springkussen of in de knutselhoek. Ook kunnen ze kennis maken met de bewoners van de kinderboerderij. Leuk en leerzaam! Voor de allerkleinsten is professionele kinderopvang aanwezig.
Voor bezoekersinformatie, openingstijden en entreeprijzen (en kortingsbon) surf je naar harvestfair.nl