Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Dribbel DMC gratis borduurpatroon Dribbel DMC gratis borduurpatroon
  • Pannenlap jurkje gratis haakpatroon Pannenlap jurkje gratis haakpatroon
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
moeders

Neem papa mee op vaderdag naar gratis kinderwagenrace

Op 17 juni 2012, Vaderdag, organiseert easywalker in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam het gratis papa-event Men With Wheels. Tijdens deze super FUNkinderwagenrace strijden hippe vaders achter een kinderwagen met surrogaatbaby tegen elkaar op een hindernisparcourtje om de enige echte Man With Wheels te worden. Naast deze felbegeerde titel gaat de winnaar ook naar huis met o.a. easywalker june kinderwagen, allerlei fantastische papa cadeau’s. De winkels in de Cornelis Schuytstraat zijn speciaal voor deze feestelijke gelegenheid open. Het festijn wordt afgesloten met topartiesten Joris & Boris. Ook is er een samenwerking met het televisieprogramma VI Oranje van RTL4.

De eigenaren Daniel de Lange (Easywalker) en Andreas Ezinga (Ballorig) zijn  de intitatiefnemers van dit creatieve evenement.