Gerelateerde artikelen

  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Vlaggetjes slinger maken doe je samen Vlaggetjes slinger maken doe je samen
  • Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen
  • Kruidenazijn zelf maken en cadeau doen Kruidenazijn zelf maken en cadeau doen
  • Hart medaille knutselen Hart medaille knutselen
moeders

Een Vaderdag cadeau om maanden te genieten

Het is bijna Vaderdag en dan wil je graag goed scoren met een leuke cadeau voor je vader, schoonvader, opa of man. Een leuk kado om te krijgen is een tijdschrift abonnement want hierdoor heeft vader maandenlang plezier! Maar welk tijdschrift past nu het beste bij hem? Wij hebben de perfecte oplossing: geef hem een Tijdschriftenbon kado!

Met de Nationale Tijdschriftenbon geef je een kadobon  waarmee je vader zelf zijn favoriete tijdschrift- of dagbladabonnement kan kiezen. Er zijn meer dan 350 verschillende tijdschriften en dagbladen en alle abonnementen stoppen automatisch.

De Tijdschriftenbon is makkelijk online te bestellen en kan ook last minute gekocht worden. Als je nu besteld ontvang je tijdelijk voor Vaderdag een gratis tijdschrift bij de luxe giftbag. Je kunt kiezen tussen Autovisie of Delicious. Zo geef je vader alvast een voorproefje van zijn kado!

Bestel dus direct via de website nationaletijdschriftenbon.nl en profiteer van deze tijdelijke aanbieding.

Marta