Gerelateerde artikelen

  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Vrolijke figuren van papiermache knutselen Vrolijke figuren van papiermache knutselen
  • Tas of shopper maken van kranten en stof Tas of shopper maken van kranten en stof
  • Multifunctionele boekjes maken uit schoenendoos Multifunctionele boekjes maken uit schoenendoos
  • Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus
  • Abstract werken geeft artistieke vrijheid Abstract werken geeft artistieke vrijheid
hobby

Kobo Touch eReader en ervaring

Kobo Touch eReader en lezen wordt een belangrijke hobby. Is één van jouw hobbies “lezen”? Kies dan voor deze e-Reader. Mijn ervaring met de handzame Kobo e-Reader Touch leverde geen problemen op. Je kan echt goed lezen in de felle zon, hij weegt inderdaad bijna niets en past in elke tas. Het touchscreen reageert snel en pagina na pagina kan je geconcentreerd je boek lezen, zonder problemen.

Na het afsluiten start de eReader op de pagina waar je gebleven bent met lezen en de eReader geeft aan hoeveel % je van het boek hebt gelezen.

Door de kleine maat en het lichtgewicht heb ik de e-reader altijd binnen handbereik en op momenten van wachten en reizen kan ik heerlijk verder lezen. Opladen doet hij super snel en je kan lekker lang lezen. Uiteraard op tijd weer opladen……………

Het zoeken, bestellen en opladen van een boek is in een mum van tijd gebeurd en als de stekker in de pc zit, laadt de e-Reader gelijk op voor lange tijd……..

Kobo eReader Touch biedt toegang tot nationale en internationale bestsellers, klassiekers en de nieuwste titels. 

Als je gek bent op lezen, het ene na het andere boek verslindt en het liefst je hele boekenkast mee op vakantie neemt, dat is deze eReader Touch de uitkomst.
Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen is de eReader eenvoudig te bedienen. De Kobo eReader Touch is in Nederland door de Consumentenbond als beste e-reader getest.
De eReader is te koop bij alle winkels en via de webshop van de boekhandels van Libris en Blz.

Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen is de eReader eenvoudig met de vingertop te bedienen. Met de intuïtieve touch interface kunnen lezers een zin markeren, een woord opzoeken, inzoomen, pagina’s omslaan, de letters vergroten, jouw laatst gelezen pagina vinden of snel binnen een boek of bibliotheek navigeren. Daarnaast is het eenvoudig om een nieuw boek op te zoeken en aan te schaffen met behulp van de Wi-Fi functionaliteit en een virtueel toetsenbord.
Via de ebookstore www.kobobooks.nl heb je toegang tot meer dan 2,5 miljoen ebooks wereldwijd, waaronder Nederlandse bestsellers, klassiekers en ook de nieuwste titels van schrijvers als Saskia Noort, Esther Verhoef, Jessica Dürlacher, Peter Buwalda of Kluun.