Gerelateerde artikelen

Pinterest

 • Calendario dell'Avve
 • The post is a craft
 • Weaving with straws
 • ~Easy Cardboard Circ
 • Techniques de pages
 • Mini-fritta's.......

Meest bekeken

 • Alle landen van de wereld Alle landen van de wereld
 • Patchwork sprei deken instructie Patchwork sprei deken instructie
 • Hoe poppenkast en poppen maken Hoe poppenkast en poppen maken
 • Werktekening houten poppenwieg en poppenbed Werktekening houten poppenwieg en poppenbed
 • Bedels en kralen van stof maken Bedels en kralen van stof maken
 • Vouwtechniekjes voor papieren hoedje Vouwtechniekjes voor papieren hoedje
moeders

Embrace omslagdoek voor vrouwen met borstkanker

Wanneer je ziek bent voel je je vaak ineens kwetsbaar en onzeker. Ken je het gevoel dat je, soms letterlijk, bloot in de onderzoekskamer zit te wachten tot de behandelend arts komt? Een onaangename temperatuur en de zenuwen voor wat gaat komen zorgen ervoor dat je je koud en ongemakkelijk voelt. Uit eigen ervaring weet Ingrid vd Voort dat dit niet fijn voelt. Daarom heeft zij samen met vriendin en collega Marleen Richards een omslagdoek ontworpen. In dit geval voor vrouwen met borstkanker, maar eigenlijk is de Embrace omslagdoek voor iedereen die onderzoeken moet ondergaan een “warme deken” in lastige tijden.

Misschien heb je een vriendin die ziek is en die je een hart onder de riem wilt steken. De Embrace omslagdoek is een origineel kado waarmee je letterlijk jouw dierbare omarmt en een warm gevoel geeft.

Hij is er in lila, roze, donkerrood en donkerblauw en gemaakt van zachte fleecestof, in de maten S,M en L. Voor € 24,95 kun je hem aanschaffen via ivdvoort@flevoziekenhuis.nl. Als je de de kleur, de maat, je naam en het verzendadres stuurt, krijg je een bevestigingsmail met het Embrace rekeningnummer. Na overmaken van het bedrag krijg je de Embrace omslagdoek binnen vijf werkdagen thuisbezorgd.