Gerelateerde artikelen

Pinterest

 • Glas in lood
 • Sierrand haken
 • Servetten decoupage
 • Werken met acryl en
 • Servettentechniek op
 • Originele handtassen

Meest bekeken

 • Punniken en patronen Punniken en patronen
 • Schminkvoorbeelden en hoe schminken Schminkvoorbeelden en hoe schminken
 • Masker maken met gips of gipsverband Masker maken met gips of gipsverband
 • Hoe palmpasenstok maken Hoe palmpasenstok maken
 • Kop en schotel haakpatroon Kop en schotel haakpatroon
 • Bloemen en bloemenslingers van papier Bloemen en bloemenslingers van papier
moeders

Embrace omslagdoek voor vrouwen met borstkanker

Wanneer je ziek bent voel je je vaak ineens kwetsbaar en onzeker. Ken je het gevoel dat je, soms letterlijk, bloot in de onderzoekskamer zit te wachten tot de behandelend arts komt? Een onaangename temperatuur en de zenuwen voor wat gaat komen zorgen ervoor dat je je koud en ongemakkelijk voelt. Uit eigen ervaring weet Ingrid vd Voort dat dit niet fijn voelt. Daarom heeft zij samen met vriendin en collega Marleen Richards een omslagdoek ontworpen. In dit geval voor vrouwen met borstkanker, maar eigenlijk is de Embrace omslagdoek voor iedereen die onderzoeken moet ondergaan een “warme deken” in lastige tijden.

Misschien heb je een vriendin die ziek is en die je een hart onder de riem wilt steken. De Embrace omslagdoek is een origineel kado waarmee je letterlijk jouw dierbare omarmt en een warm gevoel geeft.

Hij is er in lila, roze, donkerrood en donkerblauw en gemaakt van zachte fleecestof, in de maten S,M en L. Voor € 24,95 kun je hem aanschaffen via ivdvoort@flevoziekenhuis.nl. Als je de de kleur, de maat, je naam en het verzendadres stuurt, krijg je een bevestigingsmail met het Embrace rekeningnummer. Na overmaken van het bedrag krijg je de Embrace omslagdoek binnen vijf werkdagen thuisbezorgd.