Gerelateerde artikelen

  • Patroon kleine bal voor baby en peuter Patroon kleine bal voor baby en peuter
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
  • Wat is jute en wat kan ermee Wat is jute en wat kan ermee
  • Patroon decoratie vogel uniek idee Patroon decoratie vogel uniek idee
  • Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon
  • Inspiratie uit gevonden materialen Inspiratie uit gevonden materialen
moeders

Educatieve spelletjes voor peuter en kleuter

Met eenvoudige materialen leuke en leerzame spelletjes doen met de kinderen. Er is altijd wel iets bij waar je mee aan de gang kunt. Bijvoorbeeld het tellen van deurknoppen of van radio’s, telefoons, ramen, bedden enzovoort. Het kind leert op een leuke en effectieve manier tellen. De gewone dagelijkse dingen die een belangrijke functie hebben bij de opvoeding van het kind gebruik je tijdens de spelletjes. De cartoonachtige zwart-wittekeningen (met beige steunkleur) in dit boekje zijn leuk om te zien en hebben uiteraard betrekking op de tekst.  In dit boek vind je honderden snelle en fantasievolle spelletjes en activiteiten die perfect in de dagelijkse routine passen.
Meer lezen en bexstellen, klik op :
Leerrijke Activiteiten Met Uw Peuter Of Kleuter