Gerelateerde artikelen

 • Schminkvoorbeelden en hoe schminken Schminkvoorbeelden en hoe schminken
 • Knikkerspel maken van eierdoos Knikkerspel maken van eierdoos
 • Hoedjes, petjes of piratendoek Hoedjes, petjes of piratendoek
 • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
 • Popcorn traktatie Popcorn traktatie
 • Nijntje kleurplaat Nijntje kleurplaat

Pinterest

 • ::
 • ~Big Cardboard Birds
 • Zin in een lekker wr
 • How to draw FLOWERS
 • Exploring symmetry u
 • This is genius! Cove

Meest bekeken

 • Eten haken zoals taartje pizza wrap en ijsco Eten haken zoals taartje pizza wrap en ijsco
 • Bloemen schilderen met Gary Jenkins Bloemen schilderen met Gary Jenkins
 • Strandcape van twee handdoeken Strandcape van twee handdoeken
 • Handdoek bruidstaart stap voor stap Handdoek bruidstaart stap voor stap
 • Patroon sjaal haken guimpe techniek Patroon sjaal haken guimpe techniek
 • Rondjes en vlinders haken Rondjes en vlinders haken
moeders

Veilig iPad tablet ontdekken vanaf 6 maanden

Met aantrekkelijke kleuren, geluiden en vormen zijn tablets ook in trek bij de allerkleinsten. Daarom heeft Fisher-Price de Apptivity Case voor de iPad® aan haar assortiment toegevoegd (al in assortiment Apptivity Case voor de iPhone® en iPod®). Met kindvriendelijke handvatten is nu ook de iPad® optimaal beschermd tegen krassen, vallen, stoten, kwijlen, bijten en gooien door dreumesen. Kinderen kunnen vanaf een half jaar oud spelenderwijs de tablet ontdekken.
Deze iPad® is dus een educatieve oplossing en de kleinste kinderen kunnen naar hartelust spelen, zonder dat deze ook maar één beschadiging oploopt.

De Fisher-Price Apptivity Case voor de iPad® is dus geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan gebruikt worden voor de iPad® 1 en 2. Dit elektronische gadget is verkrijgbaar bij alle (online) speelgoedwinkels voor de consumentenadviesprijs van € 39,99. Voor meer informatie: www.fisher-price.nl

 

Dreumesvriendelijk in een handomdraai
Voor veel ouders zal het herkenbaar zijn: je kleintje wil graag spelen met de verleidelijke tablet, drukt onhandig op de knoppen van het apparaat en schuift met zijn of haar kleverige vingertjes over het scherm. Waar de muis nog vraagt om motorische ontwikkeling is er dankzij de opkomst van de touchscreen voor kleine kinderen geen enkele technische hindernis meer om zelfstandig de interactieve wereld te verkennen. In de praktijk blijkt echter dat een tablet hier niet altijd tegen bestand is. Je klikt de iPad® in de beschermende houder van de Fisher-Price Apptivity Case, draait deze totdat hij ‘in het slot klikt’ en er kan eindeloos gespeeld worden. Zowel met de iPad® als met de Apptivity Case zelf. De transparante harde hoes beschermt het display tegen krassen en stoten.