Gerelateerde artikelen

  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven
  • Aanmaakblokjes maken van oude wijnkurken Aanmaakblokjes maken van oude wijnkurken
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
moeders

Leven als een koningin in Florence

Als moeder zijnde hebben we af en toe wel even wat behoefte aan ontspanning. We zijn gek op de kinderen, maar het is ook af en toe wel even lekker om niet naar ze om te hoeven kijken. In dat geval is een ideale optie een stedentrip naar een prachtige stad, met vriendin of met de partner en daar even helemaal tot rust komen. We willen de kinderen natuurlijk niet weken lang alleen laten, dus zo’n 5 dagen tot een week is ideaal. Een prachtige stad en zeer goede optie is Florence.

Deze Italiaanse stad, gelegen in Toscane heeft alles wat je van de ideale stedentrip mag verwachten. Het klimaat is heerlijk, de mensen zijn fantastisch, net als het eten, de wijn en de gebouwen.  Ga op zoek naar een mooie vakantievilla in Florence, zoek daarbij een goede periode uit en boek een vlucht.  Eenmaal aangekomen in Florence is er genoeg te zien en te doen. Een van de bekendste gebouwen is toch wel het Santa Maria Del Fiore, de kathedraal van Florence. Daarnaast zijn er tal van prachtige musea waaronder het Galleria dell ‘Accademia waar zich het beroemde beeld van David van Michelangelo bevindt. De wereldberoemde brug van Florence mag je ook absoluut niet missen. De Ponte Vecchio is de oudste brug van Florence en daarmee wereldberoemd. Daarnaast zijn er nog vele andere basilieken, paleizen, en pleinen te vinden. Het leukste, mooiste en beroemdste plein van Florence en misschien wel van Italië is het Piazza della Signora. Aan dit beroemde plein zijn enkele belangrijke gebouwen gelegen zoals het Palazzo Vecchio (het stadshuis) en het Uffizi wat een van de belangrijkste kunstmusea ter wereld is. Al met al is dit een prachtige locatie om er even helemaal uit te zijn en te genieten van al het moois dat Italië en in het specifiek Florence te bieden heeft. Laat je dus overtuigen door deze prachtige stad en ga snel even kijken in dit paradijs in Italië.