Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
hobby

Inspiratie in overvloed op hobbybeurzen

BRON: leethal.net/wallpapers

De mooiste dingen met je eigen handen maken, er is toch eigenlijk niets leuker? Om je passie te delen met anderen met dezelfde passie worden er beurzen georganiseerd. Ga met de hele familie naar een leuke beurs zoals Hobby en Vrije Tijd. Hier vind je de meest uiteenlopende hobby’s. De beurs is dan ook ideaal om te bezoeken met je partner en kinderen. Kinderen die nog geen echte hobby hebben, ontdekken die hier misschien wel.

Over de grens
Bezoek jaarlijks de Hobby Creatief Salon. Deze beurs vind je in drie verschillende steden bij onze Zuiderburen. In België houden ze namelijk ook behoorlijk van allerlei creatieve uitingen. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends rondom scrapbooks, sieraden en accessoires of de nieuwste kalligrafie-methoden? Breng dan zeker een bezoek aan deze beurs. Het is een heerlijk dagje uit en bovendien ga je niet zo snel met lege handen naar huis. Er zijn namelijk ook allerlei stands waar je leuke artikelen voor je hobby aanschaft. Heb je een nieuwe hobby ontdekt op de beurs? Dan schaf je hier heel makkelijk een goede startersset aan.

Shoppen
Voor als je dol bent op het bouwen van miniaturen, maquettes en modelbouwstukken is DeHobbySite een echte aanrader. Hier vind je alle benodigdheden voor jouw hobby. Of je nu op zoek bent naar complete bouwpakketten of naar een kleine aanvulling voor een bepaalde miniatuur. Op deze website vind je van alles. Je bestelt heel gemakkelijk en je hebt je aankopen bovendien snel in huis. Je vindt hier allerlei materialen waar je prachtige producten mee creëert. Maak bijvoorbeeld je eigen kaarsen, repareer oude horloges of creëer iets prachtigs met koudglazuur. Op de website vind je niet alleen producten maar ook handige tips. Ontdek een hele nieuwe hobby of houd je eigen hobby leuk.