Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Zinken emmer of gieter decoreren Zinken emmer of gieter decoreren
  • Brievendoos maken van schoenendoos Brievendoos maken van schoenendoos
  • Bermboeket op tafel met wilde bloemen Bermboeket op tafel met wilde bloemen
  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans
eropuit

VW bestelbusje in camper uitvoering

Wil jij het liefste op reis met een VW bestelbusje die omgebouwd is tot camper, dan moet je wellicht nog even flink sparen. Maar voor al die liefhebbers is er een bouwpakket van een T1 uitvoering uit 1962. Je kan deze VW bestelbus eindeloos in elkaar zetten, dus je kan de familie, vrienden en kinderen besmetten met het VW-virus………

De LEGO 10220 Kampeerbus / authentieke camper is een replica van de VW Camper Van. Met alle details zoals het ronde dak en kozijnen, dubbele safari voorruit, beweegbare deuren, het pop-up dak met textiel gordijn, bagagedrager, achterzijde luchtinlaten, de authentieke VW luchtgekoelde platte vier cilinder boxermotor, bank in de cabine, versnellingspook, gebogen dashboard en iconische snelheidsmeter, aangepaste LEGO functies, zoals opklapbare achterbank, vouwtafel, kast met spiegel en zelfs een schilderij!
Afmetingen: 30cm lang en 14 cm hoog!
Meer lezen en/of bestellen bij brickshop.nl/volkswagen-t1-camper-van