Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
eropuit

WINACTIE online fotoalbum samenstellen en ervaring

Een fotoalbum samenstellen met eigen foto’s. Ik ben begonnen met het bedenken van wat ik met dit fotoalbum wil samenstellen, vakantie indrukken, verjaardagen, herinneringen …… Vervolgens heb ik voldoende foto’s in een map in mijn computer geplaatst. Dus goed voorbereiden is het halve werk.

Vervolgens ben ik naar de website webprint.nl gegaan en daar heb ik de foto’s ingevoerd in  het exclusieve fotoalbum. Dat verliep soepen en zonder problemen, steeds ontdekte ik meer dingen die er mogelijk waren. Dus neem er de tijd voor en ga rustig aan het werk, des te mooier wordt je resultaat. Na het voorbeeld bekeken en goedgekeurd te hebben, heb ik helemaal tevreden op bestellen geklikt.

Binnen drie dagen had ik het fotoalbum in huis en ik ben helemaal tevreden.
Het resultaat mag er zijn: een mooie kaft, tekst op de rug van het album en mooie kleurenprints.

De winnaars zijn bekend: VAN HARTE GEFELICITEERD
Wendy uit Oud Beijerland
Bianca uit Kralingse Veer 

AKTIE, DOE MEE EN MAAK KANS ………..

Stuur voor 15 augustus 2012 een e-mail met een originele reactie op dit artikel naar elenea.hobby@gmail.com

met als onderwerp : WEBPRINT.NL AKTIE FOTOALBUM

De TWEE meest originele reacties ontvangen een tegoedcode van ieder maximaal 30 Euro van mij (Elenea van hobby.blogo.nl) per e-mail, die je op de betaalpagina van webprint.nl kunt invullen.

Over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden.