Gerelateerde artikelen

  • Afbinden van stof en verven met textielverf Afbinden van stof en verven met textielverf
  • Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerk Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerk
  • Patroon persoonlijke ovenwant naaien Patroon persoonlijke ovenwant naaien
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Knutselen met WC rollen voor jong en oud Knutselen met WC rollen voor jong en oud
  • Invulboek voor de oppas is super handig Invulboek voor de oppas is super handig
hobby

Hoe boeken kaften snel en gemakkelijk en mooi

De snelste methode om je boeken in 10 seconden te voorzien van een hippe kaft! Boeken kaften was nog nooit zo makkelijk! De zomer is alweer bijna voorbij en de eerste schooldag nadert rap. Hoog tijd om nieuwe schoolspullen aan te schaffen. Maar dit jaar geen rollen kaftpapier want dankzij de hippe rekbare boekenkaften van Dresz is de ellende van boekenkaften voorgoed voorbij. Met de rekbare boekenkaften voorzie je je boeken in een handomdraai van een hippe kaft. In slechts 3 stappen kaft je eenvoudig en in slechts 10 seconden al je boeken. Ideaal voor scholieren die geen tijd of gewoon geen zin hebben om hun boeken ouderwets met papier te kaften.

Er zijn veel rekbare boekenkaften met frisse kleuren en hippe ontwerpen en er zijn rekbare boekenkaften die voorzien zijn van een handig leeslint.

Hoe werkt de Dresz®?
Eenvoudiger kan het eigenlijk niet…. Leg het boek open voor je neer, met de harde kaften naar boven. Schuif de Dresz boekenkaft om beide kaften, klap het boek dicht en klaar ben je! Ieder boek is in nog geen 10 seconden voorzien van een prachtige Dresz® kaft. Zien hoe eenvoudig de rekbare boekenkaft werkt? Kijk op dresz.nl of klik op de onderstaande video.

De Dresz® rekbare boekenkaft is er in A4, dat past om de meest gangbare formaten (school)boeken, agenda’s en albums en in A5, die speciaal geschikt is voor de meeste ‘gewone’ leesboeken. In tegenstelling tot gewoon kaftpapier is Dresz® van rekbaar textiel: het is niet alleen snel en hip, het biedt betere bescherming aan het boek en gaat ook nog eens lang mee. De dresz® rekbare boekenkaft kan zelfs in de wasmachine.

De Dresz® rekbare boekenkaft is onder andere verkrijgbaar bij V&D, Bruna, Bijenkorf en bij de plaatselijke boekhandel. Consumentenadviesprijs (A4 formaat): € 3,49.
Kijk voor een actueel overzicht op dresz.nl

YouTube voorvertoningsafbeelding