Gerelateerde artikelen

  • Hand van Fatima als inspiratie en de betekenis Hand van Fatima als inspiratie en de betekenis
  • Hoe bloesemtak maken met papier Hoe bloesemtak maken met papier
  • Verlanglijstje extra mooi maken Verlanglijstje extra mooi maken
  • Trein maken als Sinterklaas surpise Trein maken als Sinterklaas surpise
  • Kleuren Pietjes op gekleurd papier tekenen Kleuren Pietjes op gekleurd papier tekenen
  • Vissen tekenen en schilderen Vissen tekenen en schilderen
moeders

Boeken om samen te lezen, tekenen en kleuren

Esther van der Ham vindt het zo zonde dat als ouders iets met hun kind doen, ze meestal samen een filmpje kijken in plaats van echt samen aan iets werken en contact hebben. De Droomvallei leert ouders hoe ze positieve aandacht en tijd aan hun kinderen kunnen besteden.

Wat is Droomvallei? : een inkleurvoorleesboek met gepersonaliseerde voorkant. Droomvallei-boeken zijn voorleesverhalen met eenvoudige zwart-wit tekeningen die kinderen zowel kunnen aanvullen als inkleuren. De boeken hebben als doel de fantasie te stimuleren en de band tussen (groot)ouder en kind te versterken.
Doelgroep is kinderen van 4-8 jaar.